Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí
12. července 2016 Kuchařky, Kafemlýnek Autor: Irena Kintrová

Letní recept z Kafemlýnku 12. července 2016.

300 gr cukru (obyč, třtinový)

3 vanilkové cukry

3 vejce

250 ml oleje

450 gr polohrubné nebo jemné celozrnné mouky

1 prášek do pečiva

100 gr kokosu nebo mletých ořechů

kávová lžička mleté skořice

500 gr strouhané cukety - přidáním cukety zajistíte vláčnost těsta, na chuť nemá vliv

Postup - oba druhy cukru a všechna vejce utřeme do pěny, postupně přimícháme mouku s práškem do pečiva, kokos nebo ořech, lžičku skořice, cuketu a olej.

Těsto důkladně promícháme, aby se z cukety netvořily hrudky, vylijeme na plech a upečeme dozlatova.

 

NyníHudební zastavení
Skladba: Kantáta "Was soll ich aus dir machen, Ephraim?" BWV 89 - Arie soprán; Autor: Bach Johann Sebastian; Dirigent: Rilling Helmuth; Sóla: Augér Arleen - soprán, Watts Helen - alt, Huttenlocher Philippe - bas; Soubor: Gächinger Kantorei Stuttgart
19:00Pohádka - večerní zíváček
19:15Jak se Vám líbí
20:00Večerní zprávy Proglasu,...
20:15Z regionálních studií
20:40Křesťanská píseň
20:45Radio Vatikán dnes

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.

Regiony

Regiony