Kniha Houby v kuchyni

15. června 2009 Kafemlýnek

Informace k poznávání a určování hub, historie houbaření, zpracování hub.

Houby je možné sbírat téměř po celý rok. Pokud dodržujeme správné zásady při jejihc úpravě, jsou nám pak chutnou odměnou.

Informujte se o novinkách na knižním webu! O knihu soutěžíme v Kafemlýnku v úterý 16. června.  

NyníKomorní hudba
Skladba: Smyčcový kvartet číslo 3, C dur, opus 61 (1907, rev.1913) - Allegro moderato-Tempo di Polka-Andante sostenuto; Autor: Foerster Josef Bohuslav; Soubor: Stamicovo kvarteto
02:00Nejen chlebem (Rádio 7)
02:15Písně
03:00Oktáva
04:00Písně
05:40Radio Vatikán (slovenské...
05:57Myšlenka na den

Darujte Proglas!

 

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.