Recept na humrový salát

22. dubna 2008 Kafemlýnek

Recept z rodinných zásob maminky našeho náboženského redaktora Zdeňka Drštky. 

Potřebujeme: 1 středně velký celer, úměrně k němu mrkev, cibuli, 2–3 vařená vejce, 2–3 kávové lžičky obyčejné hořčice, sůl, pepř, citrónovou šťávu, 2 kelímky zakysané smetany, 1 malou majonézu

Celer a mrkev nastrouháme najemno. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vařená vejce, hořčici, zakapeme šťávou z citrónu. Osolíme, opepříme, vmícháme zakysanou smetanu a majonézu. Pokud se nám zdá salát moc hustý, můžeme rozředit trochou mléka, ale opatrně, ať pak drží pohromadě.

Darujte Proglas!

 

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.