Kuřecí paličky v medovém glazé

Kuřecí paličky v medovém glazé
14. března 2014 Kafemlýnek

18. března 2014 v Kafemlýnku jste mohli slyšet recept od hosta pořadu Anežky Rouš Dvořákové.

Suroviny:

  • kuřecí paličky
  • olej
  • med
  • sůl
  • čerstvé bylinky (dobromysl a tymián)
  • černé pivo

Kuřecí paličky ze stehen naložíme alespoň na půl dne do směsi oleje, medu a čerstvých bylinek (dobromysl a tymián). Na 4 ks paliček použijeme lžičku medu (ideálně lesního). Následně osolíme a osmahneme dozlatova. Pak ještě přidáme lžičku medu, trochu soli, zbytek bylinek a zalijeme černým pivem. Dusíme pod pokličkou, až se maso téměř odděluje od kosti. Odděláme poklici

Darujte Proglas!

 

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.