Škrdlíkovic omelety s masem

Pokud řešíte nedělní obědy tak, abyste stihli v klidu návštěvu kostela a nemáte svou osobní kuchařku či rodinnou hospodyni, jistě vás potěší recept na jídlo, které se dá připravit předem.
Suroviny:
- podle počtu porcí odhadneme množství masa - vepřového nebo drůbežího
trochu tuku
kari koření, sůl
vejce - na porci 1 vejce, mléko, sýr eidam
Maso pokrájíme na kostičky a podusíme s kari kořením a trochou soli (nepřidávat cibuli ani jiné přísadi, kari stačí!). Mezitím nebo klidně další den si uděláme pro každého jednu omeletu z vejce a trochy mléka. Do zapékací nádoby klademe vedle sebe smotané omelety, do kterých jsme zabalili masovou směs a nakonec povrch posypeme sýrem. Zapečeme a podáváme s vařenými brambory s máslem a zelenou pažitkou/petrželkou.