Těstoviny plus špenát

Těstoviny plus špenát
29. března 2012 Kafemlýnek
Martina Kotyková byla hostem pořadu "Žena v politice", tohle je recept na dobrou večeři nebo bezmasý oběd.

ingredience:

střední cibule nakrájená

olej na smažení

1 měkký tvaroh

balíček mraženého špenátu

balíček uvařených těstovin (šrouby, mušle, mašličky)

tvrdý sýr na strouhání cca 30 - 40 dkg

kečup, česnek nebo koření na dochucení špenátové směsi

tři vejce

Na větší pánvi osmahnete na oleji cibuli, přidáte špenát, tvaroh, dochutíte kořením nebo česnekem dle chuti, rozklepnete a zamícháte do směsi tři vajíčka. Až vejce ztuhnou, do připraveného pekáče vkládáte vrstvu těstovin, špenátovou směs, nastrouhaný sýr tak dlouho, až na vrchu zůstanou těstoviny, posypete sýrem, zalijete kečupem, zapečete. I mužská populace bude spokojená, přestože v tom nebylo nic chlupatého, pernatého či šupinatého.

Darujte Proglas!

 

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.