Těstoviny s ragú

Těstoviny s ragú
13. února 2014 Kafemlýnek

Kafemlýnek 11/2 2014 s paní Evou Liškutinovou a Marií Špačkovou přinesl právě tenhle recept pro zkušenější hospodyňky.

Suroviny:

mleté maso (asi cca 100 gr na osobu), těstoviny, cibule, mrkev, celerová nať, rajčata, cukr, sůl, pepř podle množství osob, pro které jídlo připravujeme

Postup:

Zeleninu osmažíme na oleji, přidáme mleté maso, trošku vína a necháme podusit do měkka. Poté přidáme kousky rajčat čerstvých nebo z konzervy, vodu, sůl, pepř, cukr dle chuti, necháme dusit na mírném ohni asi hodinu, občas zamícháme. Nakonec směs smícháme s uvařenými těstovinami a podáváme na stůl se strouhaným parmazánem.

Darujte Proglas!

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.