Jídlo jakožto služba bližnímu i Bohu

Jídlo jakožto služba bližnímu i Bohu
25. listopadu 2011 Křesťan a svět Autor: Hana Svanovská

Do dalšího vydání pořadu Křesťan a svět přijal pozvání Michal Prachař, známý brněnský šéfkuchař a spolumajitel zážitkové restaurace. Poslouchejte v neděli 27. listopadu v 17:00 a ve čtvrtek 1. prosince ve 22.30.

Michala Prachaře bavilo vaření už od dětství. Po získání výučního listu nastoupil r. 1996 na praxi do známé brněnské zážitkové restaurace, o níž sám říká, že byla "tou nejtvrdší školou". Získal také řadu zkušeností v zahraničních restauracích a před několika lety se mu podařilo otevřít úspěšný podnik s vlastním konceptem. Krom toho, že je Michal Prachař úspěšným podnikatelem, je však také hluboce věřícícím křesťanem, praktikujícím katolíkem, což dává najevo i veřejně. Jaká byla jeho cesta k Bohu? Co ho přivedlo ke kuchařské profesi? A jak jde dohromady luxus a zážitek spojený s vybranými pokrmy a křesťanský požadavek střídmosti? Na tyto a další otázky se pokusí odpovědět v našem pořadu.

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.

Darujte Proglas!